Palvelut

Uudisrakentaminen

Yrityksille ja yhteisöille

Olemme keskittäneet toimintaamme viime vuosina kerros- ja rivitalorakentamiseen, jota toteutamme alihankintana erilaisille yrityksille ja yhteisöille.

Toimintaperiaatteenamme on tehdä työt laadukkaasti ja luotettavasti, niin että sovitut tytöt toteutuvat halutulla tavalla. Tästä olemme saaneet usein hyvää palautetta ja se on tuonut meille myös lisää tyytyväisiä asiakkuuksia.

Mikäli etsit luotettavaa alihankitaurakoitsijaa, ota yhteyttä, niin tehdään yksilöity suunnitelma toteutuskohteeseenne!

JPN-Rakennus Oy:ltä onnistuu muun muassa

  • betonirunkojen rakentaminen kerrostaloihin
  • väliseinätyöt
  • ikkuna- ja oviasennukset
  • kattotyöt
  • monipuoliset kokonaisuuden alusta loppuun

Omaamme hyvän yhteistyöverkoston, jolloin erilaiset työvaiheet onnistuvat ammattitaitoisesti.

Yksityisille asiakkaille

Omakotitalon rakentaminen on monelle unelma jossain vaiheessa elämää. Jotta unelma toteutuisi toivotulla tavalla ilman ikäviä takaiskuja ja pahoja aikataulujen viivästyksiä, kannattaa luottaa ammatilaisen kädenjälkeen ja tietotaitoon toteutuksessa.

Palvelemme asiakasta kuunnellen, ja teemme työt luotettavasti.

Remonttipalvelut

Saneeraus- ja remonttipalvelut

Vanhat asuintilat saa helposti ja kätevästi kauniiseen kuntoon, kun antaa remonttityöt JPN-Rakennus Oy:n toteutettavaksi. Teemme monipuolisia remontointeja ja saneerauksia sekä asuintiloihin että liikehuoneistoihin.

Tunnelmaa ja mukavuutta kotiisi

Koti on parhaimmillan silloin, kun tilat ovat toimivat ja miellyttävät omaa silmää. Remontointi- ja saneeraustyöt tulevat jo pelkästään kodin peruskunnosta huolehtimisen vuoksi eteen aika ajoin. Yhä useammin remontoinnilla halutaan saada kodista yksinkertaisesti mukavampi paikka olla.

Järjestelmälliset ja toimivat keittiötilat, uudenraikas kylpyhuone tai tunnelmallisempi olohuone luovat kotiin uudenlaista mukavuutta. Mikä voisi olla parempi panostuksen kohde kuin paikka, jossa päivittäin vietät aikaa?

Teemme kokonaisvaltaisia huoneistoremontteja asiakkaan tarpeiden mukaan. Käsissämme uudistuvat keittiöt, kylpyhuoneet, lattiat, seinät, katot.. ne tilat, mitä kustakin kodista löytyy.
Soita tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella!

Viihtyvyyttä liikehuoneistoihin

Toteutamme huoneistoremontointeja myös yritysten liiketiloihin. Toteutukset voivat olla joko kokonaisvaltaisia remontointeja tai osittaisia saneerauksia esimerkiksi vain lattioihin tai seiniin.

Kuvastavaako nykyinen liiketilojenne ilme yritystänne haluamallanne tavalla? Remontoiduilla tiloilla tai esimerkiksi värivalinnoilla on vaikutusta yrityksestä välittyvään mielikuvaan asiakkaille. Liiketilojen toimivuutta ja ulkonäköä on kannattavaa miettiä niin asiakkaiden kuin työntekijöiden kannalta, sillä molemmista on hyvä pitää huolta!